Thursday, March 5, 2009

today in thursday and in March

pagi seperti selalu rase malas nak bgn, nak bersiap, nak drive, nak cari duit syiling untuk tol, malas betul...penyakit malas ni aku Xtau mcm mane nak buang..mlm tadi dah siap kupas buah, masuk dlm peti dan pagi ni breakfast dgn buah je..(i'm not in diet ok)..
pagi ni dah terbatuk-batuk menandakan aku akan Xsehat, ohh no...aku perlu sehat sebab nak bgn pagi buta sabtu ni,pegi kenduri kahwin shima dekat teluk intan dan perlu drive dgn cekapnya supaya nasi minyak Xhabis setelah sampai...
kereta tak servis lagi padahal aku tau esok kedai servis terdekat akan tutup dan kete tu dah delay sebulan untuk servis..banyak lagi aku Xbuat ni..pagi ni kat ofis aku termenung dan petang ni ade teleconference..
dan aku mula rindu ditambah X sabar nak jmp mak dan abah...
dan rindu juga dgn kekasih hati, bile nak dapt kerja kat sini. please alert..now we're in 2009 ok.

one word...gemok...mcm mane nak kurangkan berat ni



++manis2pahit++

2 comments:

e.t.t.y said...

kejutkan aku nti tau..

FaRaZuRa gHaZaLi said...

weh, tak leh, aku ada in house training. mmg tak leh datang. nanti aku call shima