Tuesday, June 23, 2009

adorable - damansara - shah alam - puchong - the mines

dah lame x post sebab aku sibuk dan mungkin aku malas nak taip.

sabtu lepas (20th June)..berjaya jgk eena pujuk aku ikut pegi rumah ainil, nasib baik aku ikut, kalau x mesti sekarang menangis tgk gmbr dan vid suke ria dieorg.
Part 1 -dayah gerak awal giler dari upm, pukul 7lbh pagi dah call aku, die letak kete kat puchong pastu naik dgn aku ke damansara, tumpang eena pegi ke shah alam (KakiTanganEenaSejukAisBatuMasaDrive) (Sesat.IngatkanRumahAinilDalamTamanPertanian), tolong Ainil masak, gosip, gelak sakan, amek gmbr, video dan balik dlm pukul 3lbh ptg..Thanks Ainil dan Jumal, lenkali kiteorg dtg masak simple jer cukup (PadahalMalasNakTolongMasak).
Part 2 - balik umah eena, amek fara kat KJ, singgah jap umah kakak aku, pastu terus ke villa (berangan) aku.selerakkan umah aku, pastu pegi karoke..bess sgt sbb semue sgt berbakat, dangdut, rock kapak, tangkap leleh, irama malaysia,head banging pon boleh (next year kite up sket ke af..haha) sampai tercipta the singles (rujuk blog fara). Aku mmg ade ramai kawan, tapi nak cari kawan yg memahami, menghormati, dipercayai, dan ngam dgn aktiviti mmg susah.

Next plan - kite tido umah ainil, pastu pegi berkelah atau ke taman pertanian. atau tido umah eena pastu suke ria sampai lebam..ok.

++manis2pahit++

8 comments:

e.t.t.y said...

tak suka tak suka..

HidupItuManis said...

suke la senah oi..nnt free ajak semue org lepak.

FaRaZuRa gHaZaLi said...

mariam, tido umah enel cam ngaco la pulakkan...kita dah la tak tau diam. dia dah kawen. baik tido umah eena. kalo jiran sebelah marah, boleh bising lg kuat. pastu dekat ngan ou dan the curve...huhu.
etty tu nak jeles la tu...haha. ketawalah lg...

HidupItuManis said...

a'a tido umah eena la..kang x pasal ainil sepak lajuLaju sbb kite memekak kat umah die.

e.t.t.y said...

bila ni?????????? nk join gak. tolongla bukan this week.

HidupItuManis said...

bukan this week cik etty.weekend ni aku nak tolong azmi lapor diri.dlm bulan 7 rasenyer.

FaRaZuRa gHaZaLi said...

ko join g nilai tak wei? 4 hb kot?

HidupItuManis said...

xde sape ajak aku.buat ape pg sane?