Wednesday, July 1, 2009

ntah hape hape

semalam azmi pegi lapor diri kat Kluang, then ade ke patut die ditempatkan di sekolah org asli kluang,hujung ceruk mane yg die pon xtau, aku lagi la terus mcm moody, mst la moody, dah tentu xde line, silap ari bulan kene naik sampan plak nak pegi keje, kan bahaya di situ.mmg la elaun tinggi tapi agak-agak la tempatnyer, elaun jer tinggi tapi kalo nak contact aku pon ssh, sedih la aku..pastu die cube usaha mintak tukar, last2 dpt kat sekolah ladang area kluang, dekat sket tapi still...ntah la ssh nak cakap.
aku rase azmi pon mcm tak rela, tapi ape boleh buat, rezeki kat situ, pegi jer dulu pasni cube mintak tukar lagi..dan aku rase lonely, sebab dari pagi die keje tapi still x contact aku, dan aku cube call tapi x dpt...line xde..muktamad..waaaaaa

sekian cerita sedih aku.terima kasih

++manis2pahit++

5 comments:

FaRaZuRa gHaZaLi said...

sabar wei...agak sedih. tp chill la kitorg kan ada...still single.
kalo ko sunyi, nanti aku, eena, dayah akan buat bising kat rumah ko nak?
sabtu ni jom g nilai...
jom la

HidupItuManis said...

alaa sabtu ni aku mood mengenang nasib..hehe..best" nnt kite pegi berkelah nak x..nsb baik azmi xdpt pegi tmpt org asli tu, kalo x mst die bagi gift sumpit kat aku..ukukuk..

HidupItuManis said...

alaa sabtu ni aku mood mengenang nasib..hehe..best" nnt kite pegi berkelah nak x..nsb baik azmi xdpt pegi tmpt org asli tu, kalo x mst die bagi gift sumpit kat aku..ukukuk..

FaRaZuRa gHaZaLi said...

erm...ok jugak la dapat hadiah sumpit. better than dapat hadiah babi hutan sekor...ahahahahha...kenyang seminggu kau asmida

HidupItuManis said...

bukan aku jer kenyang..sah" aku ajak ko kenduri sekali..eerk..
pastu belajar menyumpit dgn aku..hehe