Thursday, October 15, 2009

Love your live and get healthy

Selase, 13/10 - Pagi minum dutch lady strawbery, tghari mkn bihun goreng sepinggan, mlm aku minum je air kosong
Rabu, 14/10 - Pagi munum air kosong, x sempat nak breakfast, sekali tghhari bos belanje kat Indian ***food (mls nak bagitau name tmpt, krng bos gugel xpasal jmp blog), aku amek sesenduk nasi beriyani, 2ketul kcl ayam masak merah, mutton curry sket je, ikan ape ntah mcm lepat, pastu bawang mcm cucur.then ade plak roti naan atas meja, amek 2slice, minum manggo lassi (xla sedap sgt dan x habis), last bos suruh try aiskrim badam (pdhal rase herb), since aku terbabas mkn byk, mlm aku xmakan tapi ganti air kosong dgn 300kali skipping dgn aktiviti berpeluh lain.
Khamis, 15/10 - Pagi ni terbabas mkn nasi lemak Rm1, hampir sebulan xmkn nasi lemak, tghari dgn mlm xnak mkn kecuali buah.dan 400kali skipping to go.

Dah mcm journal ape je ni.Cube je kalo xjadi cube lagi dan tak rugi ape pon.
Seperti kata fara, kene kurus sebelum kawin, walaupon xtau kawin tu bile tapi persediaan awal penting.ewah..
Jangan terkejut plak ttbe aku pakai baju mcm ni, catsuit beyonce..meoww

++manis2pahit++

4 comments:

Farfar Ghazali said...

bagus
boleh dipuji di situ
skipping aku penah buat. senak perut la. tak leh gelak kalo lawak.
aku just nak sit up.
kasi perut flat.
baru la mcm body kim kardashians.
mantop kat breast n buntut slim kat perut. fullamak mak mak

HidupItuManis said...

eh aku dpt mcm beyonce dah bersyukur.ko x perasan ke rambut aku dah panjang mcm beyonce.

Farfar Ghazali said...

beyoncet.
haha.

HidupItuManis said...

jungkets