Thursday, October 29, 2009

Macam sekejap je rase

Tetibe hari ni dah khamis. rase mcm cepat plak hari berjalan.so kene settlekan semua payment jumaat ni.

Macam biase la, rutin makanan, boring je kan bace

Selasa, 27/10/09
Pagi pegi bank, singgah beli roti 3ketul, pagi mkn seketul, tghari mkn seketul, ptg mkn lagi seketul.Malam tu xde movie yg best, ermm tgk awan dania tapi lelame rase mcm boring plak, ttbe berangan nak jadi iron chef suri rumah tangga.Masak sup sayur saje dah berangan, tapi kali ni x sedap sbb gune perencah 'cukup rase', digalakkan jgn la beli sbb banyak perisa tiruan dan xde manfaat dlm kesihatan dan xla sedap pon. Sup sayur ni nak bawak bekal utk esok.

Rabu, 27/10/09
Breakfast mkn bihun goreng sesenduk, tghari mkn sup sayur je. Macam sedih sbb semue ofismate melayu mkn nasi lemak banyak dgn telur dadar, telan air liur jela.Malam ttbe rase lapar dan buat salad tuna mkn dgn roti 2keping.

Khamis, 28/10/09
Bawak bekal salad tuna semalam balance banyak lagi.Pagi mkn 2keping roti dgn salad tuna, tghari mkn sekeping dgn salad tuna. Dan ptg ni rase nak demam plak, patutla dari semalam sram sejuk je.Malam ni kalo rajin nak masak sambal tempe mentang" bf jawa, campur kentang dgn ikan bilis. Bawak bekal utk esok, makan dgn roti pon sodap.

Jangan la demam, jangan la saket, weekend ni ade date dgn bestie, ahad date dgn adekbadik, selase next week banyak keje, nak ke kuching. Nak kemas bilik lagi yg dah serabut..

++manis2pahit++

2 comments:

Farfar Ghazali said...

go asmid...go! aku sokong kau

HidupItuManis said...

thanks..mcm minggu ni belum mkn nasi je